faq

Naar welk rekeningnummer moet ik de betaling overmaken en moet ik er nog iets bij vermelden?

Als u op Mijn AanStrand online uw openstaande post betaalt hoeft u geen rekeningnummer van ons te weten, dit gaat namelijk allemaal automatisch. U dient hier alleen uw eigen gegevens te controleren en uw creditcard gegevens in te voeren.

Betaalt u echter op een andere manier (telebankieren of met een overschrijvingskaart) dan dient u over de volgende gegevens te beschikken:


Rekeningnummer: 14.10.55.995 t.n.v. J. Jacobs - Kool
IBAN: NL38RABO0141055995
BIC: RABONL2U

Vergeet niet het betalingskenmerk te vermelden, welke aangegeven staat op de rekening. Als u deze bij uw betaling vermeldt, dan wordt uw betaling automatisch met uw reservering verwerkt.


Van wanneer tot wanneer loopt een week-, weekend- en midweekverblijf?

Week: vrijdag 14:00 uur t/m vrijdag 10:00 uur of zaterdag 14:00 uur t/m zaterdag 10:00 uur.

Midweek: maandag 14:00 uur t/m vrijdag 10:00 uur.
Weekend: zaterdag 14:00 uur t/m maandag 10:00 uur. 
Langweekend: vrijdag 14:00 uur t/m maandag 10:00 uur.


Wat zijn de aankomst-, en vertrektijden?

Over het algemeen geldt voor alle accommodaties een aankomsttijd van 14:00 uur en een vertrektijd van 10:00 uur.


Wat zijn de bijkomende kosten bovenop de huurprijs?

Bij de huurprijs van uw accommodatie zit alleen de huur van het object inbegrepen. Bijkomende kosten zijn: toeristenbelasting, administratiekosten en schoonmaakkosten.


Mag mijn huisdier mee op vakantie?

In een beperkt aantal vakantieverblijven van AanStrand is uw huisdier van harte welkom met een maximum van 1 respectievelijk 2 huisdieren per object. Vraag hier naar bij de reservering, want na reservering is het niet meer mogelijk een huisdier aan te melden. Als u online boekt kunt u bij het desbetreffende object het aantal huisdieren ingeven bij de samenstelling van uw reisgezelschap. Kosten: € 15, -.


Ik heb een online boeking gemaakt. Is deze nu ook definitief?

Ja, deze is gelijk definitief. AanStrand checkt eerst de beschikbaarheid van de accommodatie in onze database. U krijgt hierna per e-mail de bevestiging.


Tot wanneer kan ik uiterlijk een accommodatie boeken?

U kunt te allen tijde uw accommodatie boeken. Er zit geen deadline aan mits de desbetreffende accommodatie nog beschikbaar is in de gekozen periode.


Online boeken, hoe werkt dat?

Wanneer u uw vakantie gevonden heeft via één van de zoekmogelijkheden op de site doorloopt u in een aantal stappen het boekingsproces. Wanneer u alle stappen doorlopen heeft is uw boeking definitief. Vervolgens krijgt u een voorlopige reserveringsbevestiging per e-mail. Hierop volgend wordt uw boeking gecontroleerd op kennelijke fouten waarna u per e-mail een definitieve bevestiging en factuur ontvangt met daarin verwerkt uw eventuele betaling en daarbij de betalingsinstructies en leveringsvoorwaarden.


Wanneer moet ik uiterlijk mijn reservering betalen?

U dient 7 dagen na reservering de aanbetaling volgens uw bevestiging te hebben voldaan. Indien u een reservering maakt binnen 8 weken voor aankomst, dan dient u per omgaande het gehele factuurbedrag te voldoen.

Bij niet tijdige betaling zal AanStrand uw reservering annuleren. Alle tijdens uw verblijf gemaakte kosten zoals extra bedlinnen, gebruik sauna e.d. dienen op de vertrekdag verrekend te zijn.


Is bed- en handlinnen verplicht?

Nee, voor elke accommodatie wordt apart aan gegeven of de huurprijs inclusief bed- en handlinnen is. Bij enkele accommodaties kunt u optioneel het bed- en handlinnen huren. In dit geval worden de bijkomende kosten apart vermeld.

Onder beddengoed wordt verstaan: onderlakens, dekbedovertrek, 3 handdoeken p.p., theedoeken en keukendoeken.


Disclaimer|Algemene voorwaarden|Mijn Aanstrand|Eigen huis verhuren?|Contact