egmond aan zee

Info

 
 • PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID:
  De prijzen voor onze accommodaties variëren afhankelijk van de verblijfsduur en de datum waarop u wilt boeken. De beschikbaarheid van de verschillende accommodaties vindt u in de tabel onder de foto’s van de accommodatie. In deze tabel ziet u direct de prijzen voor de nog beschikbare perioden. Om te reserveren klikt u op de getoonde prijs.
 • RESERVEREN:
  U kunt telefonisch, schriftelijk en via de website reserveren. Binnen een week na uw reservering, ontvangt u een huurcontract en de betalingsvoorwaarden.
  1. Telefonisch reserveren:
  U kunt telefonisch reserveren via 072-5065118 of 06-10090584.
  2. Schriftelijk reserveren:
  U kunt schriftelijk reserveren, door uw reservering (o.v.v. adres van de
  accommodatie en de periode) te sturen aan:
  AanStrand:
  Boulevard Noord 5E,
  1931 CJ,
  Egmond aan Zee.
  3. Via de website reserveren:
  Om via internet te reserveren, surft u naar de pagina van de gewenste accommodatie en klikt u in de tabel “beschikbaarheid” op het blauwe vakje van de gewenste periode. U krijgt vanzelf stap 2 en u komt dan automatisch bij het juiste boekingsformulier.
 • BED- EN HANDLINNEN:
  Voor elke accommodatie wordt apart aangeven of de huurprijs inclusief bed- en handlinnen is. Bij enkele accommodaties kunt u optioneel het bed- en handlinnen huren. In dit geval worden de bijkomende kosten apart vermeld.
  Onder beddengoed wordt verstaan: onderlakens, dekbedovertrek, 3 handdoeken p.p., theedoeken en keukendoeken.
 • VERZEKERINGEN:
 • Het is VERPLICHT een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw reservering. U kunt hiervoor terecht bij uw eigen verzekeraar, bank of postkantoor.


 

uitgebreid zoeken


Ga snel naar

alle appartementen die te huur zijn in:
Adresgegevens
AanStrand.nl
Contactpersonen:
Jan en Juliënne Jacobs
Boulevard Noord 5E,
1931 CJ, Egmond aan Zee


Telefoon: 072-5065118
Mobiel: 06-10090584
E-Mail: info@aanstrand.nl 
luxe, aan strand, bosrijk, rustig, familie, stedelijk, luxe vakantie, Nederland, rust, ruimte aan strand, familie, prijzen, beschikbaarheid, prijzen, accommodaties, variren, afhankelijk, verblijfsduur, datum, waarop, boeken, beschikbaarheid, verschillende, vindt, tabel, onder, fotos, direct, beschikbare, perioden, reserveren, klikt, getoonde, prijs, reserveren, telefonisch, schriftelijk, websiteluxe, aan strand, bosrijk, rustig, familie, stedelijk, luxe vakantie, Nederland, rust, ruimte aan strand,